Homepage

  Latest news:

Nieuws:   29 mei meiboomplanting :

Op zondag 29 mei 2016 organiseert Boerke Naas haar jaarlijkse Meiboomplanting. Dit jaar werken we samen met de stad Sint-Niklaas op de dag van het Park. Vanaf 12 u kan je bij ons terecht voor koffie, thee, taart en rijstepap.
Oproep kandidaten meispelen vanaf 14u.00 Met onze Jeugdgroep “De knullen en de Sloebers” en met onze Jeugdvendelgroep “De Vlegels” Aanvang om 14u.30 met de Meispelen Kroning meipaar.
Planten van de Meiboom 15u.30 samen dansen 17u.30 Polonaise Iedereen welkom in het Romain De Vidtspark, 9100 Sint-Niklaas.
Kom allen genieten van dans, gezelligheid, een natje en een droogje.
Probeer zeker jullie beste beentje voor te zetten en er een geslaagde meiboomplanting van te maken op het dag van het park.
affiche
Tot dan
Boerke Naas

Oogstfeest 9 augustus 2015 vanaf 14u00! Wil je een gezellige namiddag met drank, eten en optredens. Wil je ook het graan puren uit de laatste schoof van onze boer, kom dan kijken en genieten van dans en vendelen samen met onze gastgroep Speelschaar Ossaart. Dit jaar zal er rond het oogstfeest ook een ambachtenmarkt opgesteld worden.

 

Waar? Op de “STEENWERKHOEVE”, Moortelhoekstraat, Belsele.Gastgevers: Cyriel & Maria Van Osselaer-D’hanis Contactpersoon: Henriet Korine boerke.naas@telenet.be gsm: 0486-76 27 23